undantag 4

Hon höll i vapnet ostadigt och ovant, tänkte vad hon skulle göra med det. Kunde hon ha den i ICA-kassen? Eller skulle hon kanske stoppa den i en annan påse? Hon funderade en stund sen suckade hon och kände att hon började bli stressad.
- Jaja... Sa hon för sig själv och stoppade sen längst ner i samma plastpåse.
Men stressen vad kvar. Behövde hon skynda sig? Skulle dom ha varit hos Samuel nu? Hon tänkte på så mycket att det gjorde lite ont på ena sidan av hjärnan. Hon rös till och bestämde sig för att skynda sig så mycket som möjligt, men hon behövde vara noggran så hon inte missade nånting som kanske skulle förstöra hennes enda chans. som sagt så skulle hon ju inte få en till.
När hon städat efter sig och inte lämnat kvar ett dugg efter sig stod hon vid dörren och tittade in emot den stinkande smutsiga och mörka lägenheten, hon tänkte att detta skulle bli en sista syn av helvetet. Hoppades hon.
Hon stängde dörra försiktigt efter sig. Hon log. Hon var nöjd över sin bestämdhet och att hon fått en envishet, som hon hoppades skulle aldrig ta slut. Hon skulle fortsätta, även om det blev tufft. Hon skulle visa sig värdig ett eget liv. Men hon skulle inte vara ensam.
- Nu kommer jag Samuel, nu kommer jag. Sa hon och gick ner för de två trapporna och ut genom helvetets port.

Erik kollade på Daniel innan dom gick in genom dörren.
- Nu tar vi det nödvändigaste, han är säkert inte speciellt rik. Men man kan ju hoppas.
Daniel nickade och log. Dom gick in långsamt och försiktigt.
- Kim sa att han låg i köket, sa Daniel till Erik som stod med öppen mun och tittade på hans 52 tum platt tv.
- Jaja, vi tar han sen. Kolla den här vettu... Synd att vi inte kan ta med oss den alltså! Den var riktgit schysst.
Dom gick runt och kikade på lite allt möjligt, Erik hittade en låda med silver och guld smycken i. Daneil hittade några pengasedlar här och där och lite värdefulla porslinvaser som man förmodligen skulle få rätt bra betalt för på en antik loppis eller något sådant. Det var inte så mycket mer som var speceillt intressant för dom, men en vinst är pengar. Som Erik alltid sa.
- Har du plastpåsen Daniel? Vi måste dra nu, så inte fittan smiter.
Daniel nickade som vanligt bara till svar och började gå mot köket. Det såg rent ut.
- Var fan är snubben?
- Kanske här, sa Daniel och tittade bakom hörnet. Där låg det bara en köks kniv på golvet, ingenting annat. Han var borta.
- Helvetes jävla skit! Vi måste få tag i han. Han kan komma på oss hur jävla lätt som helst, då är vi fast Erik fattar du? Fast!

RSS 2.0