undantag

Hon lät händerna vila på hans bröstkorg. Vad hade hon gjort? Hur kunde hon?
Hon kände hur pulsen gick långsammare och långsammare. Hennes blick fast på en enda funkt, hans slutna ögon. Hennes hjärna var blockerad och lägenheter var så tyst så att tystnaden fick ett eget susade ljud. Hon rörde sig långsamt och försiktigt och lade sina läpper ovanpå hans. Det kändes underligt att inte få någonting tillbaka. Men vad skulle hon göra? Hon kunde ju inte ångra sig nu?
Men hans kärlek till henne var äkta. Det visste hon. Hon tyckte så illa om sig själv, det kändes som att skammen skulle sitta kvar för evigt. Vilket den förmodligen skulle.
Hon hade tagit en vacker människas liv ifrå jorden. Hon hade tänt eld på ett hjärta och sen släckt det med ett lidande. För att visa vem hon egentligen älskade och för att visa vad hon verkligen kunde åstakomma. Hon var djävulen som gjorde vad som helst för att få vad hon förtjänade, och hon visste det. Det var som en drog. Hon kunde verkligen inte sluta.
När hon hade lagt sig bredvid den medvetslösa kroppen skar hennes ringsignal i öronen. Hennes inre del slog en volt när tystnaden bröts.
- Hallå?
- Hej. Hur går det Kim? Sa den mörka rösten. Hon visste inte om det var Daniel eller Erik. Men det hade ingen betydelse. Både två var hemska.
- Det är klart. Vad ska jag göra nu? sa hon och kollade med tårfyllda ögon på Samuel som låg där, tätt intill henne.
- Jag kommer och hämtar dig. Du ska berätta exakt allting. Nu hörde hon att det var Erik. Han hade en ton och ett hot i varje mening han sa.

Tio minuter senare fick hon ett textmeddelande om att hon skulle gå ner och ut ur porten.
Hon satte sig i bilen och var tyst hela vägen till Eriks och Daniels lägenhet.
Lägenheten var som vanligt smutsig och den hade en speciell lukt. Orena kläder, gammal mat, onska samt skamm.

Kim blev tidigt tagen hem ifrån av sina två bröder, Daniel och Erik. Dom bodde i en förort i södra Sverige. Dom ville ha makt över sin egen syster. Dom ville se henne lida.
Varje månad blev hon tvingad att älska en ny man. Få männen att bli förälskade i henne, som dom visste att hon var bra på. Dom valde de olika männen varje gång. Vare sig det var en vacker ung kille, eller en medelålders man med skägg och kulmage. Spelade ingen roll. Sedan tvingades hon att ta livet på männen och sen gjorde bröderna sista jobbet, att ta det värdefullaste de hade och föra bort männen.
De tyckte att hon hade förstört så mycket under hennes barndom.
De både bröderna var hela femton år äldre än Kim.

- Låt höra nu då? Vad gjorde han med dig? Hur kändes det? hur våt blev du? sa Daniel och gav ifrån sig ett hånande leende mot sin bror samtidigt som han knuffade lite retsamt, men ändå allvarligt på Kim.
Kim svarade inte, utan stod bara och stirrade i golvet. Hon ville sjunka genom det hårda trä golvet, som hon blivit nerknuffad på många gånger.

Kommentarer
Postat av: S

Lini, när din första bok kommer så vill jag ha en signerad version ;)

2011-04-03 @ 23:49:21
Postat av: Linn

haha gulligt (a)

2011-04-04 @ 09:03:37
URL: http://baralinzi.blogg.se/
Postat av: Linn

klart du ska få!

2011-04-04 @ 09:03:54
URL: http://baralinzi.blogg.se/
Postat av: Hemlig beundrare

Du skriver väldigt vackert!

2011-04-05 @ 22:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0